Sestavljene peči

Sestavljene in prenosljive krušne peči, ki so pripravljene za takojšnjo uporabo.
Idealna rešitev za vaš dom.

SC60
€ 1.450,00

Lahka, priročna in prenosljiva vrtna peč. Z njo boste lahko nemudoma preizkusili svoje kuharske sposobnosti, saj je pripravljena za takojšnjo uporabo. Narejena je iz kvalitetnega ognjevzdržnega materiala in zadrži toploto še dolgo po tem, ko ogenj ugasne. V njej boste lahko pripravili prave neapeljske pice, spekli družinsko kosilo, ustvarili odličen kruh ali pa enostavno posušili sadje in zelenjavo.

SC80
€ 1.795,00

Veliki brat naše priljubljene vrtne peči Subito Cotto 60. Ponuja vam prostornih 80 cm premera površine za pečenje. Peč je dokončana in pripravljena za takojšnjo uporabo, zato se vam ni potrebno ukvarjati z gradnjo in sestavljanjem peči. Enostavno jo postavite na primeren prostor na vašem vrtu in že lahko začnete s kulinaričnim potovanjem.

Modularne peči

Sestavite si krušno peč po vaših željah in zahtevah.

Z našimi modularnimi pečmi je to enostavno in hitro.

napoli
€ 1.300,00

Majhna krušna peč za domačo uporabo, primerna za pripravo pice, kruha, sladic, pečenega mesa in rib. Notranji premer peči je 80 cm. V njej lahko pripravite od 2 do 3 pice premera 27cm.

vesuvio
€ 1.450,00

Srednje velika krušna peč za domačo uporabo, primerna za pripravo pice, kruha, sladic, pečenega mesa in rib. Notranji premer peči je 90 cm. V njej lahko pripravite od 3 do 4 pice premera 27cm.

vesuvio
€ 1.550,00

Velika krušna peč za domačo uporabo, primerna za pripravo pice, kruha, sladic, pečenega mesa in rib. Notranji premer peči je 100 cm. V njej lahko pripravite od 3 do 5 pic premera 30 cm.

top